Despre noi

Bine ai venit pe Artafericirii.ro!

 

carmenSunt Dr. Carmen Todor si fac parte din prima generatie de coachi si de traineri NLP din Romania. Timp de 18 ani am activat si ca medic psihiatru, am un masterat de managementul afacerilor si sunt un mare fan al ideii ca omul este menit sa se cunoasca pe sine insusi, inainte de toate, pentru a putea fi fericit.  Am 45 de ani si locuiesc in Cluj Napoca.

Sunt fascinata de mintea umana si de tainele ei. In timp, am descoperit ca schimbarea si progresul sunt destul de usor de obtinut, cu instrumentele pe care le avem astazi la dispozitie. Ne putem (re)modela viata asa cum dorim, daca invatam cum se face acest lucru si, da, ne putem educa astfel incat sa traim cu umor, bucurie si optimism, speranta si credinta si, da, putem fi, cu totii, niste invingatori!

De aceea, timpul meu este dedicat studiului si dezvoltarii performantei – personale sau profesionale. Asadar, ma ocup de consultanta, cursuri de business si de dezvoltare personala, coaching pentru viata si afaceri (detalii poti afla pe siteul Genium, unde gasesti si alte resurse interesante). Ma pasioneaza ideea de eficienta, imi plac rezultatele si oamenii care se implica si isi asuma responsabilitatea pentru fericirea lor si pentru binele celor din jur.

 

 

 

 

artafericirii-ed1
artafericirii-ed2

Arta fericirii in secolul 21 – autocunoastere si dezvoltare personala, editura Paralela 45.

Ajunsa la a doua editie, este o carte nascuta din dorinta de a impartasi din experienta extraordinara a lucrului cu oamenii, in calitate de psihiatru, coach si trainer. Este scrisa intr-un mod accesibil, pune accentul pe esenta si ofera multe elemente practice, usor de folosit de catre cititori.

Are 21 de capitole relativ scurte, fiecare abordand un aspect important al vietii noastre.

Cititorii si-au exprimat incantarea si multumirea, tocmai datorita faptului ca este o carte foarte practica. Multi mi-au scris sau spus ca tin aceasta carte la indemana, pe birou, in biblioteca sau chiar pe noptiera, pentru ca o rasfoiesc adesea, in cautarea unei inspiratii pentru ziua respectiva sau a unei solutii la o problema anume.

Te invit sa o citesti si tu, pentru ca meriti sa fii fericit.

Mult succes!